WordPress.org

Forums

Widget Logic
PHP Parse Error Line 286 (7 posts)

  1. failedprocess
    Member
    Posted 1 year ago #

    In reviewing my PHP log, I noticed the following error:
    PHP Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /PATH/widget_logic.php(286) : eval()'d code on line 1
    Is this nothing to worry about or something far more insidious?

    https://wordpress.org/plugins/widget-logic/

  2. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    it's not something insidious. somewhere you have widget logic code that's got a syntax error in it - probably a stray or missing quote/single quote character

  3. failedprocess
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sounds good! Thanks alanft. Didn't think it was anything to worry about but wanted to be sure I covered my bases.

  4. ahmalh111
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have the same problem and I know what the problem is.
    I wrote a widget logic code wrong with the quote character.
    The problem I now have is that in the admin panel I can no longer "expand" the widget to access the widget logic field so I can change the code. I have never had this problem before and it just occurred combined with the wrong code input.
    What can I do? I tried to inactivate widget logic plugin and I can now expand the widgets but I really need that plugin.

    https://wordpress.org/plugins/widget-logic/

  5. bigshow
    Member
    Posted 11 months ago #

    i have the same problem with wp 3.9 any ideas?

  6. andrewdaugdaug
    Member
    Posted 10 months ago #

    Website: http://thesuccessfulbuilder.com/

    When you go to that website, it will show up this error message in a bunch of lines:

    Parse error: syntax error, unexpected ')' in /home/content/75/9721375/html/wp-content/plugins/widget-logic/widget_logic.php(286) : eval()'d code on line 2

    Please advise. Thanks.

    Thread: http://wordpress.org/support/topic/widget_logicphp286-evald-code-on-line-2?replies=1#post-5549701

  7. alanft
    Member
    Plugin Author

    Posted 10 months ago #

    @ andrewdaugdaug
    anything starting "Parse error" ending "eval()'d code on line X" is a problem with the syntax of the logic in one of your widgets

    @bigshow/@ahmalh111
    I'm not seeing this problem in general, so not sure it is caused by WL. You can "enable accessibility mode" (under screen options) if there's a javascript issue preventing you accessing widget controls "dynamically". That should help.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic