Support » Plugin: FB Photo Sync » Photo’s not appearing on site

  • Resolved Ainslie Gatt

    (@ainslie-gatt)


    Hi.

    The photos have stopped appearing on my web page. I started using this plugin mid-year and all working ok. Opened site yesterday to see greyed out spaces where the images were, on the home page. See site: http://www.jonsanders.com.au/

    Please, can you advise me how to fix this?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Mike Auteri

    (@mauteri)

    Hi, sorry you are having issues. Your site appears to be missing the JavaScript for the plugin, which includes the lightbox feature and the lazy-load (which is why you see gray boxes). Did you make any updates to plugins or add any new plugins? Did you make any updates to your theme? I would first try disabling all your plugins other than FB Photo Sync as a test to see if it starts working again. After that, activate your plugins one at a time until the plugin stops working. That plugin will be the culprit. If you made changes to your theme, I would investigate what was changed and see if you inadvertently broke something. Hope that helps!

    -Mike

    Thanks Mike for your help. I did as you suggested and disabled all plugins, except the FB Photo Sync. There were two plugins that were causing problems:

    Autoptimize
    Optimises your website, concatenating the CSS and JavaScript code, and compressing it.
    Version 2.1.0 | By Frank Goossens (futtta)

    Stealth Publish
    Prevent specified posts from being featured on the front page or in feeds, and from notifying external services of publication.
    Version 2.6 | By Scott Reilly

    Problem now fixed.

    Ta, Ainslie

    as far as autoptimize is concerned; if the photo’s are loaded using javascript and the pictures aren’t loading, then you might have to configure AO differently. have a look at autoptimize’s FAQ for info on how to troubleshoot.

    hope this helps,
    frank

    Thanks Frank for your feedback. I will do.

    Ainslie

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Photo’s not appearing on site’ is closed to new replies.