Support » Plugin: WP Customer Reviews » Photos Missing from Reviews After Update

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Aaron Queen

    (@bompus)

    @aboutwebsites Well, that sure is an interesting workaround to get images inside of review content! While this isn’t officially supported, we were able to make an update so the plugin continues to work for your clever use case.

    We’ve release 3.5.2 which once again allows the “img” tag to be used with src/alt/width/height attributes only. This should accomodate your use case.

    Hi Aaron

    I’ve been doing exactly the same, inserting an image with a link to the blog about the project for that client – https://www.timber-frame-suppliers.co.uk/reviews-testimonials/.

    The images vanished after a recent update and have now reappeared after a further update.

    However, the style and class attributes no longer work (as confirmed in your reply above) so the images are appearing full size above the review instead of a thumbnail to the right (I have been using style=”width: 200px; height: 113px; float: right; margin-left: 10px;”).

    Would it be possible to update to allow style or class attributes to be specified or is there a workaround?

    Many thanks…Peter

    Plugin Author Aaron Queen

    (@bompus)

    @petermjames 3.5.3 has just been released which allows more attributes on both A and IMG tags, this should cover your clever use case.

    Hi Aaron

    What tremendous service!!!

    It works perfectly!

    Thank you very much!

    Thread Starter AboutWebsites

    (@aboutwebsites)

    Thanks Aaron. Working now. We appreciate the updates.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Photos Missing from Reviews After Update’ is closed to new replies.