Support » Plugin: Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth » photon not work in posts only in home page and category

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support bruceallen

    (@bruceallen)

    Happiness Engineer

    Hi @c0der

    I’m seeing the images on the posts as well as the home page.

    Could you share a screenshot so we can see what you’re describing?

    You can create screenshots using something like [Snipboard](https://snipboard.io/) or [Imgur](https://imgur.com/) and post the link here.

    Thread Starter elfnon, inc.

    (@c0der)

    Plugin Support lastsplash (a11n)

    (@lastsplash)

    Hi @c0der

    Thanks for sharing these examples.

    It looks like the Related Post squares are loading via Site Accelerator, but the images at the top of the post are not. To rule out a potential theme issue, I would recommend testing with a default theme such as Twenty Twenty.

    The Health Check plugin’s “Troubleshooting Mode” is a good way to do this. It allows you to make changes to your site without them reflecting on the frontend.

    You can download that plugin here:

    https://wordpress.org/plugins/health-check/

    Once you’ve installed and activated the plugin, you can go to Tools → Site Health:

    * Select the Troubleshooting tab and then click Enable Troubleshooting to automatically disable all plugins and add a new Troubleshooting Menu item in the toolbar at the top of the wp-admin dashboard.
    * From here, you can enable and disable plugins and change the theme for your site, but without affecting normal visitors to your site.

    I recommend starting by testing with a different theme. Please try with a default theme such as “Twenty Twenty” and see if you experience the same issue. If you do not, the issue is with your theme. You will need to reach out to your theme developers for a fix.

    If it isn’t a theme issue, you will need to test for a plugin conflict. Within Health Check, please disable all plugins other than Jetpack and test again. If it works as expected, you know that the issue is with one of your plugins. Please enable your plugins one at a time, testing after each one, until you encounter the issue again. Once you do, you will know which plugin is causing the issue. At that point, you can either leave it disabled or reach out to the developers for a fix.

    Thread Starter elfnon, inc.

    (@c0der)

    thank you for idea

    i see this code not work
    <?php the_post_thumbnail_url();?>

    only to get jetpack img cdn
    <?php the_post_thumbnail_url(‘fb’); ?>

    why this problem

    Plugin Contributor Stef (a11n)

    (@erania-pinnera)

    Hi @c0der,

    Can you tell us in detail where you spotted those PHP strings not working?

    Have you found that out by following the troubleshooting instructions my colleague suggested above?

    Thread Starter elfnon, inc.

    (@c0der)

    in file

    content-single.php

    this full code get img and title

          <div class="article-img">
             <img id="articleimagediv" title="<?php the_title(); ?>" src="<?php the_post_thumbnail_url(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>">
          </div>

    if i change the_post_thumbnail_url(); to the_post_thumbnail_url(‘fb’); it work

    i do size for fb
    add_image_size( 'fb', 600, 315, true );

    the problem the_post_thumbnail_url(); is not img from cdn

    Plugin Support Mehdi (a11n)

    (@muffinpeace)

    Hi @c0der

    The file you’ve mentioned (which is content-single.php) is related to your theme and not Jetpack, so that’s why we’ve suggested switching to a default theme such as Twenty Twenty to rule out the conflict.

    To sort this out, I’d suggest reaching out to your theme developer or a developer since we can’t help customize Jetpack’s Site Accelerator to work correctly with your theme per our support scope.

    Let us know if there’s anything else.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.