Support » Fixing WordPress » Photo plug in sporadic in comments

  • I’ve put the photo in the comment loop, but what happens is the photo only comes up sporadically, I think usually the first comment. WE’ve got two authors, and its CK that doesn’t always work. I thought it was due to which email she put in, but I’ve changed the emails and I don’t know if that fixed it.
    Ideas?
    please go to this post, and see the CK photo on comment #2 but not on comment #4. Thanks
    http://divinepurposeunleashed.com/give-yourself-the-gift-of-support/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Please include the source code for your comments loop.

    Are you using userphoto_comment_author_thumbnail()?

    HI, Thanks for the response.

    php userphoto_comment_author_thumbnail()
    this is what I am using. as you can see from the link above, it is working – but only sometimes! I think it may have something to do with the email that my other author uses? Now she is being consistent with the email, but she wasn’t at first…. just a thought…?

    Please include the source code for the entire comments loop (the entire while loop). You may be experiencing an issue that is raised by an old version of User Photo. Try updating to the latest if you don’t already have it.

    i don’t know if this is helpful but I have noticed that this happens when registered members makes a comment without logging in.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Photo plug in sporadic in comments’ is closed to new replies.