Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » Photo Gallery not working

  • Resolved cliffk808

    (@cliffk808)


    Hello

    Previously this gallery was working. Today I go in and click on an image, it advances one and gets stuck there. I cannot go forward or back.

    Help!

    Thanks in Advance
    Cliff

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear Cliff,
    Thank you for contacting us.

    The gallery works properly on our end.
    What browser are you checking the gallery at?

    Please clear your cache and try again.

    Can we please have some screenshots if possible?

    Sincerely,

    Mine is not working either. I was working on it & it was working fine. Then for no apparent reason when I update the link says the are no images.

    I have tried it in 2 browsers. Chrome & Edge & its the same on both

    Can you help please

    http://www.thephotographers.nz

    I have cleared my cache & no change

    Plugin Support Asya Gabrilyan

    (@asyag)

    Dear @cliffk808,

    Sorry for this belated response.

    Would you please publish the gallery one more time and send over the link?

    Dear @gracewayfollowers.

    Can we please have a screenshot of the gallery you are referring to? What link are you trying to update?

    Everything works on our end,

    Sincerely,

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.