Support » Plugin: Matomo Analytics - Ethical Stats. Powerful Insights. » Personal Email Reports Not Being Sent Out

  • Resolved meir321

    (@meir321)


    Hi, personal email reports are not being sent out from the plugin even when I click send now. Email works everywhere else on the site.

    Please advise, thank you.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 28 total)
  • Thread Starter meir321

    (@meir321)

    When I select PDF format, it doesn’t send the email but I don’t get an error. When I select HTML, I get the following error.

    An error occurred while sending 'HTML Email Report - 3.2021-12-27,2022-01-02.1.en - gpEa7g7inr5HXa5Lo4RKr5Z0c8UVxOSsEOrAdRQg.html' to . Error was 'json_encode error: Malformed UTF-8 characters, possibly incorrectly encoded'

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    it looks like you have an incompatible character in your report.
    To find it you can download the report by clicking on the Download link just next to the report.

    Kind regards

    Mat

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Hi, thanks for the response.

    I downloaded it but can’t see any incompatible characters, how can I find that?

    Thank you

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    Can you send us this report to wordpress@matomo.org?

    Kind regards

    Mat

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Sure, sent. Thank you!

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Hi, just making sure you got the email?

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    Yes I got it. And for now, I’m not able to reproduce your issue.
    Can you share with us your system report available from the menu Matomo Analytics > Diagnostics ?
    Kind regards

    Mat

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Hi, sent via email. Thank you

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    I can’t reproduce your bug with the report you sent me.
    Maybe this is a bug in your wordpress?
    Can you try to disable one by one your plugins and test again the sending report feature? One of your plugin could lead to this situation.
    Let me know
    Kind regards

    Mat

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    Any chances you read my previous comment? Did you find any plugin which could be responsible of this issue?

    Kind regards

    Mat

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Hi, sorry for the belated reply. I can confirm it’s not being sent when the smtp2go plugin is being used to send emails.

    Thank you

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    I installed an Email Log plugin and it shows the email is being sent out. I will check with Smtp2Go why it’s not being received and get back to you. Thank you

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    Did you find an explanation?

    Kind regards

    Mat

    Thread Starter meir321

    (@meir321)

    Hi, thanks for following up. They are still looking into it. I will let you know once they update me.

    Plugin Support mattmary

    (@mattmary)

    Hi @meir321

    did you find a solution?

    Kind regards

    Mat

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 28 total)
  • The topic ‘Personal Email Reports Not Being Sent Out’ is closed to new replies.