WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Permalinks work for Posts but not for Pages

Permalinks work for Posts but not for Pages

  • Hi, permalinks works great for all my posts. However, it sends me to a Error 404 Page Not Found when I try to go to a page. I’ve had this problem for a while, but in WP 2.2 I found a work around. I just linked to my pages using the default address (i.e. http://photopics.ca/tom/?page_id=4)

    But after I upgraded to WP 2.3, when I go to the default link, it redirects to the permalink, which does not work.

    My blog at http://www.photopics.ca/tom/ on the right hand side I have three pages listed:
    * About Me
    * Contact Me
    * Canadian Blawgs
    That will give you an example of my problem. You can also see that the permalinks work fine for the posts.

    Anyone have an idea of a possible solution? All the other threads I’ve checked only have people who have problems with BOTH posts and pages, not just pages alone. I was happy enough with my old workaround, any way to get that working again if there isn’t a proper fix?

    I had an old thread (http://wordpress.org/support/topic/131872?replies=13) on this issue, but I think since the upgrade, my problem has slightly changed with the “URL handling improvements”

    Thanks!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator Samuel Wood (Otto)

    @otto42

    WordPress.org Tech Dude

    Try updating your permalink structure in Options->Permalinks. Just click the button so that it will rebuild internally.

    Hmm doesn’t seem to change anything. I logged in, made a new page http://www.photopics.ca/tom/ballin-with-23/, then went to Options->Permalinks and updated. And I still get the same message.

    Well I came up with another, somewhat obvious workaround. I just converted all my pages to posts and timestamped them with an old date. Then in my sidebar I have an php widget that lets me just put in my own hyperlinks to the posts.

    I hope there will be a beter solution for this soon. I love WP because of it’s permalinks.

    i am having the same problem, and since upgrading from 2.2, the workaround i used (same as the original poster in this thread) no longer works. what gives? this is seriously horking my blog up.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Permalinks work for Posts but not for Pages’ is closed to new replies.