Support » Plugin: Events Made Easy » Permalinks sent to 404 page

  • Resolved sherryltd

    (@sherryltdgmailcom)


    I put this site under maintenance mode due to the permalink errors.
    Upon update to Version 2.1.48 the permalinks are not working and they go to the 404 php.
    The large calendar shows on the events page. The calendar lists show. The events are all there. I can open them on the back end and everything is there.
    It is only the permalinks that are bad.
    I have a couple of other sites that I have not updated yet and they are all fine. Example is MoonWillowReiki.com and mahamethods.com
    I am waiting to do the update until I find out why the permalinks are broken.
    I am not seeing any backend notice error like the previous topic about permalinks that was within the last 24 hours or so.
    Thank you for your help!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Franky

    (@liedekef)

    Have you tried just resetting your wordpress permalinks? Sometimes those are getting messed up and jus going in your permalink settings and pressing “save” again fixes it.
    Also, check that the EME setting “Events page” is correctly configured and that everything on the EME settings tab “SEO” is correct too.

    sherryltd

    (@sherryltdgmailcom)

    I checked the event links and they were the same as always.
    I did go back to permalinks just now and saved post-name which is what it always have been and now it worked. It was only the event links that were not working. but all is working now!
    THANK YOU!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.