WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Permalinks messed up

Permalinks messed up

  • Can someone please help me out I have never has this problem before I am using a new hosting provider altushost and I dont know if this is on their end or what.

    On the front page of my site I add links to certain words and instead of taking me to the actual link in a new window it takes me to a 404 page on my site where I notice it says e-cigsnow.com/externallink.com

    Default url for my front page is e-cigsnow.com

    I have made a new page and linked words successfully its only on the main front page where it fails I checked my htaccess file and it says

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

    The blog is running on the root of the domain and no sub domains.
    I have tried deleting htaccess resetting permalinks to default and the output is the same it re-creates that same code.

    I am dumbfounded and need to try and fix this asap any help would be greatly appreciated.
    Thanks.

    P.S I have tried disabling all the plugins deleting them etc and it had no effect on the front page.

    I also tried all the old fixes I googled up for older versions of wp and nothing seems to fix it as far as I can tell.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Most of the testing tools cannot reach your site (some showing 500 read timeout). Please check your DNS configuration, and contact your host, if needed. Perhaps only your host can help you in this.

    I have contacted support then ran tools from free domain test server seems to be responding ok now but still having problems with the links.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Permalinks messed up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar