Support » Plugin: Longer Permalinks » Permalinks broke after updating to wordpress 5.1

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author antithesisgr

    (@antithesisgr)

    Hi there,
    plugin seems working right in our tests (after updating from 5 to 5.1).

    Could you please write some more information on your problem?
    You mean that previously working permalinks stopped working?
    Are the links generated truncated in frontend?

    Thank you.

    Same problem as updating from wp 4.x to 5.
    Post name field in the database will change from VARCHAR(3000) to VARCHAR(200) After updating to wp 5.1.

    Plugin Author antithesisgr

    (@antithesisgr)

    Hi again,
    you have to upgrade to plugin version 1.15 BEFORE you update your WordPress from 4.x to 5.x.

    Thank you.

    I am using that version. My problem is not updating from wp 4.x to 5.x. It is updating from 5 to 5.1.
    After that, the Database will break. I think you should update your plugin once again to avoid this problem after each major or minor update.

    Plugin Author antithesisgr

    (@antithesisgr)

    Hi @alihoseiny,
    we did several updates from 5 to 5.1 without any problems.

    We do need some more info in order to help here.
    Because we haven’t been able to reproduce the problem you wrote.

    Thank you.

    Plugin Author antithesisgr

    (@antithesisgr)

    Ηι @alihoseiny,
    could you please try to upgrade to latest version (1.16)?

    Thank you.

    Sorry for answering late. I can not reproduce the error too 😀 but If it helps my last wp version was 5.0.3 and I am using the multi-site feature.
    I’ve upgraded to the 1.16 version of your plugin and nothing broke yet.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.