Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Permalinks are broken in WordPress 3

[Resolved] Permalinks are broken in WordPress 3

  • I am using custom post types and some other new wordpress 3 features and y permalinks are busted. If i edit a page, /%postname%/ permalinks do not work anymore and i have to revert to ugly url links, then switch back to postname. I have seen many people on here with the same issue, but i cannot find a resolution. Site is not live yet because of the issue so i can’t offer a link to the problem. VERY FRUSTRATING!!!!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • you need to check out this post http://kovshenin.com/archives/extending-custom-post-types-in-wordpress-3-0/

    You might want to make sure that you are enabling permalinks for your custom post types

    Nice! Thank you so much. I was registering my custom post types wrong. Actually, I’m glad it was my fault. WordPress rocks! heres the code i ended up using if anyone else has this problem. thanks again.

    add_action('init', 'services_register');
    	function services_register() {
        	$args = array(
            	'label' => __('Home Services'),
            	'singular_label' => __('Home Services'),
            	'public' => true,
            	'show_ui' => true,
            	'capability_type' => 'post',
            	'hierarchical' => false,
            	'rewrite' => true,
            	'supports' => array('title', 'editor', 'thumbnail')
        	register_post_type( 'home_services' , $args );

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Permalinks are broken in WordPress 3’ is closed to new replies.