WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Permalink or linking problem!

Permalink or linking problem!

  • I use WP 2.0.5 and ImageManager 2.3.7

    Usually I use GSiteCrawler, to make a Sitemap, Now to my problem before I aktivated the plugin everything works as normal no 404 dead links, but when I aktivate IM I get this strange urls with 404

    URL: http://www.xxx.nu/‘ + imgurl + ‘
    Error: HTTP-Error 404 Not Found
    Linked from: http://www.xxx.nu/

    And I get allot of them! Probably searchengines wont like this at all!
    what is ‘ + imgurl + ‘

    URL: http://www.xxx.nu/2006/01/‘ + imgurl + ‘
    Error: HTTP-Error 404 Not Found
    Linked from: http://www.xxx.nu/2006/01/

    It seems like every page gets this 404 when its aktivated, if I disable it goes away, any idea??? Someone????

    I really like this plugin, it works perfect for me otherwise!

    I know that this is the wrong forum for this, but have anyone, had this problem??

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hi,

    maybe you could try my Google Sitemaps Plugin instead of GSiteCrawler. Since it uses the WordPress API, there should ne no wrong links or 404s.

    Best regards,

    Arne

    I use your plugin since before, it´s perfect I think!

    I dont know why but I use two sitemaps, one from your plugin and one from GSiteCrawler. GS makes more links than your plugin, but I´m sure that this doesn´t matter old habit I guess 😉

    I tried your new one and it make more links, and have better settings than before, perhaps I should try with only one 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Permalink or linking problem!’ is closed to new replies.