WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Permalink Issue Urgent

[Resolved] Permalink Issue Urgent

  • andrewbrockenbush
    Member

    @andrewbrockenbush

    When I change my permalinks to post name it won’t load any of the pages it just gives me a 404 error however when I leave the permalinks default the pages are loading. I could use the help as soon as possible! Feel free to dm me if you want to see login information, the site is currently not live.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Do you have mod_rewrite available on your server and is the .htaccess file being properly created?

    Abhishek Ghosh
    Participant

    @abhishek_ghosh

    Agreed with s_ha_dum.

    HSconsultant
    Member

    @hsconsultant

    I am also having a permalink problem. The site ( http://www.heliskiholiday.com ) was set up by someone else – when I try to change the permalink to anything other than default all the links go back to the home page. I am the owner of the site but have limited skills, definitely could use a little help. thanks

    andrewbrockenbush
    Member

    @andrewbrockenbush

    I was able to get the issue resolved, realized there was a WP Install error. I reinstalled and the issue was fixed.

    @hsconsultant feel free to reach out to me via:

    info at andrewbrockenbush dot com

    andrewbrockenbush
    Member

    @andrewbrockenbush

    Ok, so issue was gone but is now back, like an intermittent issue? I made sure it wasn’t a plugin issue so I’m not sure where to go now. Any ideas?

    Back to my questions then.

    andrewbrockenbush
    Member

    @andrewbrockenbush

    Plugin issue confirmation, site seems to have an issue with one of the plugins I was using but wasn’t going back, luckily changing to default then back to post name fixed it after deleting that plugin.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Permalink Issue Urgent’ is closed to new replies.