WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Permalink .htaccess rewrites are working, but Individual post permalinks do not

Permalink .htaccess rewrites are working, but Individual post permalinks do not

  • I’m about to tear my hair out. Rewrites for my categories and tags work just fine such as this:

    .com/category/category-name
    .com/tag/tag-name

    Pages work just fine as well.

    But I get a 404 if I click on an individual post name to go to the post “page” if it is set to anything other than the default WordPress url structure.

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    . No luck. I’ve added the Options +FollowSymLinks, but no luck. I’ve done everything this post has told me to do but no luck.

    I’ve gone and edited the database with phpMyAdmin. No luck. Here is my .htaccess file. I’ve deleted the file several times and forced WP to create a new one, without success.

    I’ve turned off all my plugins except Akisemet.

    I’m absolutely at a loss. If one rewrite works, shouldn’t the rest?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • HOLY COW! I just figured it out.

    All I did was remove my custom tag setting for my tag base.

    I had %tag% before, and somehow that screwed everything up. But why would such a thing make a difference?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Tag and category bases don’t use the %xxx% syntax – just single, plain text, words (strings)

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Permalink .htaccess rewrites are working, but Individual post permalinks do not’ is closed to new replies.