Support » Plugin: WooCommerce Admin » Performance not loading

  • Resolved darkallman

    (@darkallman)


    I need some assistance. Over the weekend I could not load any period in Analytics main screen (wp-admin/admin.php?page=wc-admin&path=%2Fanalytics%2Foverview)
    As of today, I can load “Today”, Wtd, Mtd, but year to date performance part, is timed out before script finishes. This is only this weekend. It worked on Friday.

    I did a clean database and clean reports and did a new import of all the data.
    This did not fix my issues.

    I have no clue what is going on here.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Thread Starter darkallman

    (@darkallman)

    It seems the AJAX request is done, and a reply is received, but nothing happens….

    hi mate, we had this issue to, did all the standard debugging… changed theme, removed all plugins etc and still no fix….

    Tried it today on the offchance and its working as it should again ( although missing data from the time it was disabled)

    ridiculous if you ask me, like business owners have time to be doing WCs job for them! Ive got back to the good old WORKING RELIABLE reports lol

    Plugin Support Jess – a11n

    (@jlundie)

    Hi @darkallman,

    I’m sorry it’s taken us so long to respond on this! Could you let us know if you’re still seeing this issue on your site?

    If so, could you please share a copy of your site’s System Status? You can find it via WooCommerce > Status. Select “Get system report” and then “Copy for support”.  Once you’ve done that, paste it here in your response.

    Also, are you familiar with how to check for console errors? If so, could you please check for console errors when this page fails to load and let us know what you see?

    Thank you!

    Plugin Support Joey – a11n

    (@jricketts4)

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.