WordPress.org

Forums

CP Google Maps
[resolved] Percentage widths not working - no map displayed (4 posts)

  1. webmystery
    Member
    Posted 1 year ago #

    When I try any percentage for the map width the map is not displayed.

    I checked in google editor tools and the code is there - just not showing up.

    Regardless of the % width I select, the widths in several of the div elements are 100%. I don't see the width I entered anywhere. I temporarily switched to twentytwelve - same thing. Tried unchecking "overflow:hidden" still don't see a thing.

    Here's an example - width set to 100%
    http://vallejoopenstudios.com/2013-map/

    http://wordpress.org/plugins/codepeople-post-map/

  2. codepeople
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    The issue with the map in your page is not related with a % value in the width, the issue is related with the % value in the height. To use the elements heights with values in percent, requires that the parent tag has assigned a height. So, change the height attribute of your map to a number.

    Another consideration is to use the the values as 100%, and not as 100%px

  3. webmystery
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for the quick reply.

    I changed it to 75% width and 400 height. The map is still blank, though now I can see a 400px high area in the post.

    Checking in developer tools, I see that there is no width specified in the #cpm_tWwGES div

  4. codepeople
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi,

    Please post the support request at http://wordpress.dwbooster.com/support to check be checked in detail by our support team.

    Thank you!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.