WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » User Submitted Posts » [Resolved] Pending posts go to trash and image is lost

[Resolved] Pending posts go to trash and image is lost

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    Hi ffadler, it sounds like everything is configured properly, but there may be a conflict/bug with another plugin or script. One way to test this is to disable other plugins and see if the form works. If so, re-enable the plugins one at a time until the form stops working. You should also check any custom functions in functions.php.

    I have the same problem but disabling all plugins that may have to do with the post, nothing changes.

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    Interesting, but unfortunately it’s difficult to just “try and guess” without actually taking a look, which I would be glad to do.. contact me directly at http://perishablepress.com/contact/ and I’ll try to help further.

    It happens the same to me pending posts go to trash and image is lost… i have disabled the plugins but it still happens, and it’s strange because 2 hours ago it was working…. any idea?

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    No idea about why it’s happening. Obviously that is not the plugin’s normal functionality. I just did some more testing and can’t seem to replicate the issue.

    I have duplicated my site for some tests.
    If i can replicate the issue i give you a user ID for test…
    Wait a few hours…

    The problem is also present in duplicate version of the site, and with all plugins disabled.
    The site is http://www.stupidolandia/stupidolanda2
    I recommend stupidolanda2 and not just stupidolandia.
    I emailed you the password, you can do all test you want.

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    Sorry but the link is invalid..

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    Also need a username and password.. I’ve received a password from you via email but also need a username to log in.. (i.e., WP logins require a username and a password).

    admin

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    It works fine.. test post is now published. I see no issues..

    Ahaahahahha I found the problem!!!
    If you try to post and your are logged it go on thrash. If your aren’t logget it work fine!

    You can write it on FAQ! 😀

    Plugin Author Jeff Starr

    @specialk

    I was logged in when I submitted the post. It should work the same for either case.

    I would LOVE to solve this as I am having this issue as well. If you email me I will pass along a login for this test site.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 15 total)
  • The topic ‘[Resolved] Pending posts go to trash and image is lost’ is closed to new replies.
Skip to toolbar