Support » Plugin: MimeTypes Link Icons » PDF link icon not showing up…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor jrf

    (@jrf)

    Looking at the page, am I correct in saying that you’ve turned async replacement off again ?

    I need more information to even begin figuring out what is going wrong. Would you please read the information under ‘Other notes‘ and provide us with more information as described there ?

    Also, please try the plugin with all other plugins disabled and a WP default (twenty-twelve) theme. If it works in that situation, the problem is not with MTLI, but with another plugin/theme blocking it. Enable your theme and the other plugins one by one, checking the page after each enable to figure out which theme/plugin is causing the problem.

    I’d be interested to hear what you find.

    Smile,
    Juliette

    P.S.: on another note, I can see that your webpage is loading two different versions of jquery – one via the google cdn, one as included with WP. This will more often than not cause all sorts of problems with plugins, so I suggest you get that fixed.
    This might also be the reason async is not working for you.

    Plugin Contributor jrf

    (@jrf)

    Hi Sally,

    Just wondering whether you have some more information for me yet so I can help you get this working.

    Smile,
    Juliette

    It appears the issue has to do with the theme I’m using – when I switched to WP 2012 theme, the plugin worked as expected.

    I’m going to mark this as resolved.

    Plugin Contributor jrf

    (@jrf)

    Okidoki. Thanks for getting back to me.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘PDF link icon not showing up…’ is closed to new replies.