WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Payments don't work at all

[Resolved] Payments don't work at all

  • eddie_olivas
    Member

    @eddie_olivas

    I’m using PMPRO 1.5.9 and WordPress 3.5. We have Paypal Standard setup, but no matter what payments don’t seem to be communicated back to the plugin that they have gone through. The Paypal payments go through, but the user is simply set to no membership level on the website. They are only set as a subscriber in WordPress with no level and no payments get communicated back to the site that they’ve gone through.

    When I try to access the confirmation page it always redirects back to the home page of the site. This is the site I’m referring to:

    http://janbella.com

    I have setup a Paypal sandbox account and everything happens exactly the same. Payments on Paypal work on that end, but don’t get communicated to my website and no payment information is received by the plugin. I have setup the IPN handler on Paypal. Is there something we’re missing? Any assistance you can provide would be appreciated.

    http://wordpress.org/extend/plugins/paid-memberships-pro/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • eddie_olivas
    Member

    @eddie_olivas

    I was able to resolve this issue by creating new membership levels. For some reason after upgrading to WordPress 3.5 all of the existing membership levels were broken and the membership confirmation page would only redirect to the home page for those levels.

    When I created new levels and went through the payment process for those everything works perfectly. Just deleted the old membership levels, created new ones, and re-assigned everyone to the new levels.

    Hopefully this is helpful to someone.

    Plugin Author Jason Coleman
    Participant

    @strangerstudios

    Hey guys. I’m actively working to fix things with PayPal Standard. Stay tuned this weekend for update 1.6 to fix it. Sorry for the trouble.

    I just updated the plugin to the most current version and now my Standard payments are working correctly with the IPN. Thanks!

    developingtheweb
    Member

    @developingtheweb

    I am having issues regarding this, ipn seems to communicate from my sandbox account correctly but the plugin doesn’t assign the membership payment level to the new user.

    developingtheweb
    Member

    @developingtheweb

    Looks like the plugin isnt sending the membership account id along with the payment correctly as although the payment seems to go through the membership field is also blank in the merchant confirmation email.

    Hi,
    I have configure Authorize.net (With Testing mode active) account with plug-in. Due to this setting it gives SSL error on demo server. Can we disabled SSL with Authorize.net account setting?

    Plugin Author Jason Coleman
    Participant

    @strangerstudios

    mnaeem, using this code will deactivate the SSL redirect. (You should have started a new thread for a new issue.)

    add_filter('pmpro_besecure', '__return_false');

    RE the PayPal issues, if you are running the latest version and still having issues, please post a new thread with as much information as you can about your setup, which PayPal option, you membership levels, etc. Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Payments don't work at all’ is closed to new replies.