WordPress.org

Forums

Striper - Stripe Integration for WooCommerce
[resolved] Payment error:Cannot charge a customer that has no active card (7 posts)

  1. SWATH
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm trying to set up striper to handle credit card payments on my website in progress here: http://www.warmachinellc.com and no matter what I try I get this error code.

    Payment error:Cannot charge a customer that has no active card
    Transaction Error: Could not complete your payment

    Here is the 402 error info from the stripe dashboard:

    error:
    message: "Cannot charge a customer that has no active card"
    type: "card_error"
    param: "card"
    code: "missing"

    The new customer info shows up but no test transaction occurs. I've tried a bunch of test card numbers and nothing works. Please help!

    https://wordpress.org/plugins/striper/

  2. lesiele
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Swath, Im having the same problems testing my site out :(

    Somebody in another thread recommended enabling "enable interval" in the WooComm dashboard.

    But that didn't help for me… So Im waiting to hear what your feedback is so I can test also.

    Good luck!
    Lesiele

    doncotton.co.uk

  3. SWATH
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Lesiele,
    I tried the enable interval option too but that doesn't work. No matter what I've tried it always gives that error. Waiting to hear from Sean.

  4. SWATH
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hmmm I just found out that the plugin "Root Relative URLs" was causing Striper not to work. When I disable it stripe seems to work fine and I can complete a payment without the error. Not sure what "Root Relative URLs" plugin does but I'm disabling it for now.

  5. jeanhules
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you ever find a solution for this other than removing that plugin?

    What credit card info were you testing with? Did you have SSL at the time or no?

  6. miocene22
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using a theme built from roots. This uses root relative urls out of the box. Although it isn't the plugin SWATH listed above, I assume it is the cause of error I'm receiving.

    I'm currently testing on localhost. Any chance of this being fixed?

  7. jmwallace10
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm getting the same error after struggling for a week now. I've never had the root relative URLs plugin.

    Payment error:Cannot charge a customer that has no active card

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Striper - Stripe Integration for WooCommerce
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic