Support » Plugin: Compact WP Audio Player » PAUSE button not appearing

  • Dear all, I discovered that pause button is not appearing as it should on my page.

    The example of a page where it is featured is http://klarakolonits.com/en/donna-anna/

    Generally the player is working fine, play button works like a dream, but pause is not present. I’m almost sure it worked before.
    I have the following custom css regarding the player, maybe it’s me who messed up:

    .sc_player_container1 {
    display: inline-block;
    vertical-align: middle;
    }
    .sc_player_container1 .myButton_play {
    background: transparent url(../wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/play.png) no-repeat !important;
    cursor: pointer !important;
    width: 50px !important;
    height: 50px !important;
    border: none !important;
    position: center;
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    }
    }
    .sc_player_container1 .myButton_play:hover {
    	opacity: 0.3;
    }
    .sc_player_container1 .myButton_stop {
    background: transparent url(../wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/pause.png) no-repeat !important;
    cursor: pointer !important;
    width: 50px !important;
    height: 50px !important;
    border: none !important;
    position: center;
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    }
    }
    .sc_player_container1 .myButton_stop:hover {
    	opacity: 0.3;

    thank you in advance for your help!

    https://wordpress.org/plugins/compact-wp-audio-player/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    Hi, I checked the URL you shared above and your pause button is missing. The following is the URL that is pointing to your pause button which is missing.

    http://klarakolonits.com/en/wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/pause.png

    If you copy and paste that URL into your browser address bar you will get a page not found error message displayed in your site.

    Thread Starter kk_admin

    (@kk_admin)

    you were right, it seems polylang messed the urls.
    then I don’t get how on earth play button is fine, but I pasted the whole (working) url which is the same without /en/ and it worked. Thank you!

    Hi guys , same problem at me , i can not see the play and pause button .
    My player.css is :

    .sc_player_container1 {
    display: inline;
    }
    .sc_player_container1 .myButton_play {
    background:url("http://insideproperty.org.uk/wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/arrow-right-black.png") no-repeat !important;
    cursor: pointer !important;
    width: 32px !important;
    height: 32px !important;
    border: none !important;
    position: relative;
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    }
    .sc_player_container1 .myButton_stop {
    background:url("http://insideproperty.org.uk/wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/arrow-right-black.png") no-repeat !important;
    cursor: pointer !important;
    width: 32px !important;
    height: 32px !important;
    border: none !important;
    position: relative;
    margin: 0 !important;
    padding: 0 !important;
    }
    
    .sc_player_container2 {
    max-width:56em;
    }
    .sc_player_container2 .myButton_play {
    background:url("http://insideproperty.org.uk/wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/arrow-right-black.png") no-repeat;
    background-position: -30px -30px;
    cursor:pointer;
    width: 40px;
    height: 30px;
    border: none;
    position:relative;
    }
    .sc_player_container2 .myButton_stop {
    background:url("http://insideproperty.org.uk/wp-content/plugins/compact-wp-audio-player/image/sarrow-right-black.png") no-repeat;
    background-position: -31px -90px;
    cursor:pointer;
    width: 40px;
    height: 30px;
    border: none;
    position:relative;
    }

    It’s something where im doing wrong ? the page is http://insideproperty.org.uk/will-the-fed-heed-sluggish-growth-or-distorted-assets

    I try on Firefox and Safari but same issue .

    Regards

    Florin

    The code i use for player is `
    [sc_embed_player_template1 fileurl=”http://insideproperty.org.uk/wp-content/uploads/2016/audio/richard blanco 260916 v2.wav” autoplay=true]`

    Thread Starter kk_admin

    (@kk_admin)

    actually I’m re-having an issue as well, the icon first disappeared and once I uploaded it again it seems to be not aligned… though I specifically set 50px size everywhere

    Nobody can find a solutions for this issue ??

    Plugin Contributor mbrsolution

    (@mbrsolution)

    @florinpaul25, I just tested the link you shared above and I can see the play and pause button. So I can confirm that it is working on my end. What browser are you using?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘PAUSE button not appearing’ is closed to new replies.