Support » Plugin: Theme My Login » Passwords fields show (when not supposed to)

  • Resolved Beee

    (@beee)


    I reported this in another topic for another site as well.

    I have added TML to a (dev) site. It works as expected, except for the profile edit form. It shows all the fields which are only supposed to show after click.

    See this screenshot: https://imgur.com/a/T3dX7SN

    I have deactivated all plugins for it and reverted back to WP’s default theme. It happens there, as well as in my theme. There are no errors visible in the console or in the debug log.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I tried adding it as shortcode in the content and also ‘hardcoded’ in the template itself. Both show the same.

    It just hit me. I suspect this is connected to the post meta which is set upon launch ? Because when I use the page that was ‘set’ upon activation it does work.

    Plugin Author Jeff Farthing

    (@jfarthing84)

    That is happening because the proper scripts are not loaded unless Theme_My_Login::is_tml_page( 'profile' ) is true.

    I moved the shortcode to the page which was created upon activation. That did the trick…. Took me a bit before i realised what caused it and how to solve it, basically what you explained.

    Might be helpful to make a note of it in the docs. If it’s in there, I overlooked it.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Passwords fields show (when not supposed to)’ is closed to new replies.