Support » Fixing WordPress » Password Protection Not Working in IE

  • I have a lot of the posts on my blog password protected. It works just fine to access them in Firefox or Google Chrome (the two browsers that I primarily use), but it won’t work in IE.

    When I try to log in using IE, it just “refreshes” the page that I used to log in.

    I’m a newbie at WP and am still learning… anyone have a suggestion as to what might be causing this?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • I am having the same issue. When I try to log in a password protected page using Internet Explorer, the same page refreshes when i enter the password, but it doesn’t log me in. I can log into the same page using Firefox.

    Any suggestions on what is causing this issue submitted by bekahai?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    The two issues could be caused by completely different things. I’d suggest posting a new topic.

    I’m also having the same issue, did you find a fix for this?

    I have the same problem but mine works in IE but not in firefox or google chrome. Anybody found an answer to this as I really need password protected pages on my site?

    I am experiencing the same problem. Is there any type of support for this? I do not feel that what bekahia described are two different issues….

    Problem still exists in WP 3.1-RC3 – exactly the same behavior! Anyone find a solution yet?

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    There are no outstanding issues with password page or post protection as far as I am aware. Please post a new topic with details of your particular problem. I am now closing this thread as it is over a year old.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Password Protection Not Working in IE’ is closed to new replies.