WordPress.org

Forums

Password protect not working (10 posts)

  1. bran8464
    Member
    Posted 9 years ago #

    Password Protect is not working. Although a post may have 'Protected' prior to the title it does not have any effect. Help please.

  2. masquerade
    Member
    Posted 9 years ago #

    If you're logged in as the user who posted the protected post you shouldn't have to input the password, try logging out.

  3. bran8464
    Member
    Posted 9 years ago #

    I tried that. Logged in or out password protect isn't working.

  4. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    Please link to the post which we should not be able to read.

  5. bran8464
    Member
    Posted 9 years ago #

  6. amory
    Member
    Posted 9 years ago #

    Both Safari and FF show the password input, rather than any content.

  7. Mark (podz)
    Support Maven
    Posted 9 years ago #

    This post is password protected. To view it please enter your password below:

    Password:

    Posted in fiction | By old git

    FF on XP

  8. skippy
    Member
    Posted 9 years ago #

    I'm prompted for a password, too. Using Firefox 1.04 on Debian GNU/Linux.

    bran8464: after logging out, try deleting your cookies. That should prompt you for the password to see the post.

  9. bran8464
    Member
    Posted 9 years ago #

    Phew!! That works. The password protected posting is just a 'little' raunchy. Should the password entry box come up every time? problem is the reader has to sometimes click on the title (and that is not at all obvious) to get the password enter box because it does not always come up on password protected posts.

  10. meda
    Member
    Posted 9 years ago #

    i was upgrade my wordpress to 1.5. i hope password protect is working. but it did'nt. somebody help me please? someone was crack my blog and fill bad comments.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags