WordPress.org

Forums

parts of admin section removed/hidden by adblock.. (5 posts)

  1. GrendelS
    Member
    Posted 10 years ago #

    ...could anybody confirm this? I use FF with adblock and fliterset/G as well as the latest WP RC, but lots of the background images and options in the admin/write section are white text on white background. If I turn adblock off, everything turns to normal though. Strange thing is, the list with "blockable items" is empty...
    regards,

    Grendle

  2. vkaryl
    Member
    Posted 10 years ago #

    Go to Tools/Extensions/Adblock, highlight it, and click the Options button at the bottom of the Extensions display.

    This will open a screen where you can check the list of blocked ads to make sure there's nothing in there relating to wp.

    I haven't had this problem myself. And it is odd that the blockable items list is empty on wp pages. You should at least see graphics listed....

  3. schestowitz
    Member
    Posted 10 years ago #

    This is problematic. I raised it in the lists before. There is an issue with TinyMCE (the rich text editor) which does not interact nicely with AdBlock. /adv/* matched ad* and adv* for advertisement. I suggest that you either disable AdBlock or go to your chrome Firefox directory (in my case ~/.mozilla/firefox/1ixj9tdk.default/chrom). Then, edit userContent.css and remove (at the least):

    iframe[src*="/ad"]
    iframe[src*="/adv"]

  4. vkaryl
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hmmm. So if one isn't interested in bothering with the rte, then one shouldn't have to worry about adblock, correct?

  5. GrendelS
    Member
    Posted 10 years ago #

    RTE is not a problem, at least, on my site it works. As I wrote, whole parts of the section are white test on white background (since img are blocked?). To demonstrate what I mean, here's a screenshot:

    http://www.iroke.de/wp20betaandadblock.png

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic