Support » Plugin: Slash Admin » Part of Background Shows with Pre-Loader

  • Hi,

    Part of the background (my full-width nav) shows when the preloader is loading. Specifically, a section on the far left shows. It is right at the edge of a div, so I looked for any padding/margins that might not be playing nicely, but I can’t find anything. I have the preloader loading with a logo, nothing really customized. I tried putting in the preloader manually after the body tag as oppose to automatically linked before the footer, but it made no difference.

    Any ideas would be greatly appreciated 🙂
    Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Hi Benjamin.

    Is there a chance that it might be a problem with the z-index? If not, can you post a link of the page to take a look?

    It most likely is the z index. I have a z index of 0 on the parent element and – 1 on the child element so it is behind the parent. Would those z indexes be an issue?

    The site is lostarascosbakeryanddeli.com if you would like to take a look.

    Thank you so much for your time. I know it is probably my bad css coding, so apologies if that is the case.

    Well, I wouldn’t say that it’s bad CSS, just some conflict between the elements – it can happen.

    First of all, try adding the loader shortcode right after <body> and before (this is important) the <div id=”page” class=”hfeed site”> part.

    If it doesn’t work, then you can either set the padding of the .site element to zero or, if you don’t want that because it break things on your design, add this on your css:

    #slash_admin_loader-container {
    left: 0;
    }
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Part of Background Shows with Pre-Loader’ is closed to new replies.