WordPress.org

Support

Support » Installation » Parse Error During Installation.

Parse Error During Installation.

  • Hi, I get this error after uploading all my files to my server and executing the install.php on my browser.

    Parse error: syntax error, unexpected ‘;’, expecting T_VARIABLE or ‘$’ in /home/jmplaten/public_html/blog/wp-includes/functions-post.php on line 774

    I’ve searched in the forum and everyone asks to upload again the files that have problems. I’ve done that… several times. I use Smart FTP to upload my files.

    I would really appreciate your help…!!!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Up! I need help! Thanks anyway…

    I’d try to upload a fresh copy of the file(s) – it seems like a corrupted file. Files get corrupted more often than you’d think during the download, unzip, upload etc.
    So, start with a fresh download etc.

    Also, make sure the php file are uploaded as ASCII (text) not binary.

    Please put a RESOLVED in the title of this topic. Thanks very much for your help. I was uploading the php files in binary. Thanks again…!!!

    Actually, you should mark it resolved – just go up and see it below the title. We prefer that the OP (original poster) marks it solved since you know the best whether the solution offered worked or not.
    Thanks, and glad you sorted it out. Happy blogging!

    I have the same problem but i think im uploading in ASCII. Well i just opened my uploaded file in my server and is not binary! Any help plz!!

    I have the same problem also. I get this error:

    Parse error: parse error, unexpected ‘;’, expecting T_VARIABLE or ‘$’ in /homepages/5/d132483652/htdocs/tutorial_wow/wp-includes/post.php on line 833

    Help?

    And which of the solutions offered above did NOT work?

    Well, I tried uploading again, and that didn’t work. I also uploaded in binary and ASCII, but that didn’t work either. Finally, I tried downloading it again, but that didn’t work! Have any more ideas?

    By the way, the line of code (and the ones surrounding it) that it says has something wrong with it is this:

    828. function add_ping($post_id, $uri) { // Add a URL to those already pung
    829. global $wpdb;
    830. $pung = $wpdb->get_var(“SELECT pinged FROM $wpdb->posts WHERE ID = $post_id”);
    831. $pung = trim($pung);
    832. $pung = preg_split(‘/\s/’, $pung);
    833. $pung[] = $uri;
    834. $new = implode(“\n”, $pung);
    835. $new = apply_filters(‘add_ping’, $new);
    836. return $wpdb->query(“UPDATE $wpdb->posts SET pinged = ‘$new’ WHERE ID = $post_id”);
    837. }

    Any help?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Parse Error During Installation.’ is closed to new replies.
Skip to toolbar