WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » [Resolved] Parallax activation problem

[Resolved] Parallax activation problem

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • controlb
    Participant

    @controlb

    To put this on your homepage, go to:
    Appearance > Editor

    then on your right look for the homepage file, usually home.php. Click on it.

    At the top it should/might say:
    <?php get_header(); ?>

    Under this, paste:
    <?php if ( function_exists( 'get_wp_parallax_content_slider' ) ) { get_wp_parallax_content_slider(); } ?>

    Scroll down and click Update File to save it. Make sure you’ve activated the plugin and selected a post category, then have another look at your homepage, it should be there.

    Plugin Author wp-maverick
    Member

    @wp-maverick

    Hi cvcasalena,
    I think that controlb gave you the right answer.

    @kenneth.von.rauch great article, feel free to talk about my plugin too 😉

    memphis73
    Member

    @memphis73

    Hello,

    I followed this advice, and it still refused to play ball.

    I then tried another theme, and the slider worked, so clearly the clash lies with the theme. The question is, how do i remove whatever script is clashing froim the theme ? I’m poretyy sure it’s a rival slider built in.

    Any advice welcome !

    Plugin Author wp-maverick
    Member

    @wp-maverick

    Hi memphis73,
    can you tell me if there are errors in your debug console?

    aidycheema
    Member

    @aidycheema

    Hi
    here is my site url http://fyipedia.com/ i’ve installed your plugin and added the code <?php if ( function_exists( ‘get_wp_parallax_content_slider’ ) ) { get_wp_parallax_content_slider(); } ?> to my index.php above the loop start but it won’t works i’ve checked all possible solution deactivate all other plugin but the only thing it show’s the backgroud image and arrows when i check via inspect element posts are there but not showing on my home page any suggestion ????
    Thanks

    aidycheema
    Member

    @aidycheema

    Debug console shows error like
    Uncaught TypeError: Object #<Object> has no method ‘cslider’ fyipedia.com/:232
    (anonymous function) fyipedia.com/:232
    (anonymous function) jquery.js:19
    o.extend.each jquery.js:12
    o.extend.ready jquery.js:19
    (anonymous function)
    don’t know how to figure it out any help ????

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘[Resolved] Parallax activation problem’ is closed to new replies.