Support » Plugin: Aspose.Words Exporter » Paragraphs Not Exporting

  • When I export posts, I’m losing the paragraphs that are within the body of the text (between headings). The text shows up as one long paragraph.

    For example, this should be separated into paragraphs:

    10 Who can find a worthy woman? For her price is far above rubies. 11 The heart of her husband trusts in her. He shall have no lack of gain. 12 She does him good, and not harm, all the days of her life. 13 She seeks wool and flax, and works eagerly with her hands. 14 She is like the merchant ships. She brings her bread from afar. 15 She rises also while it is yet night, gives food to her household, and portions for her servant girls. 16 She considers a field and buys it. With the fruit of her hands, she plants a vineyard. 17 She arms her waist with strength and makes her arms strong. 18 She perceives that her merchandise is profitable. Her lamp does not go out by night. 19 She lays her hands to the distaff and her hands hold the spindle. 20 She opens her arms to the poor; yes, she extends her hands to the needy. 21 She is not afraid of the snow for her household, for all her household are clothed with scarlet. 22 She makes for herself carpets of tapestry. Her clothing is fine linen and purple. 23 Her husband is respected in the gates, when he sits among the elders of the land. 24 She makes linen garments and sells them and delivers sashes to the merchant.

    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by rhondajean.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Support tilalahmad

    (@tilalahmad)

    @rhondajean

    It does not seem to the Plugin related issue but the post/page formatting issue. Please open the post/page in Code editor instead of Visual editor and double check that the content is formatted as separate paragraphs. Hopefully, it will help you to resolve the issue. Otherwise, kindly copy the post/page contents from the Code editor and share them with us. We will investigate it further and will guide you.

    Thread Starter rhondajean

    (@rhondajean)

    I checked the code editor in several of my sites (different themes) and none of the code for the WordPress posts include the </p> tag to indicate a new paragraph. I wonder if there might be some kind of workaround for this.

    Plugin Support tilalahmad

    (@tilalahmad)

    @rhondajean

    I am afraid it is difficult to suggest you any workaround or solution without replicating the issue at our end. Please copy the sample content from your post/page using the code editor and share.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.