Support » Plugin: WordPress Slider Block Gutenslider » paragraph and button don’t left-align

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Contributor Gutenberg Slider

    (@gutenbergslider)

    @chzumbrunnen sorry for the issue. can you post a detailed block outline on the blocks that you added on top of gutenslider? in the screenshot it looks like you at least added a columns-block?

    There is the outline button that shows all parent blocks of the selected block, you could screenshot that (three bars at the top editor).

    On top it would be helpful if you could give a link to the frontend site in question so we can debug better.

    Niklas

    Plugin Contributor Gutenberg Slider

    (@gutenbergslider)

    @chzumbrunnen any update?

    Thread Starter chzumbrunnen

    (@chzumbrunnen)

    @gutenbergslider sorry, for not answering your first reply. I missed it.
    There is no additional block outlining the gutenslider, I think.

    The screenshot with the outline view is here:

    2021-08-08_16-30-59.png

    [redacted]

    Moderator Steve Stern (sterndata)

    (@sterndata)

    Forum Moderator & Support Team Volunteer

    @chzumbrunnen Please don’t offer to send or post logon credentials on these forums:

    https://wordpress.org/support/guidelines#the-bad-stuff

    You can contact the author on their own site and, once there, the discussion is between the two of you. However, it is not OK to enter or send site credentials on these forums. We don’t want to encourage others (who are less reputable) to do similar things. It’s a fine line, but one that we need to enforce. Thanks for your cooperation.

    Plugin Author eedee

    (@eedee)

    @chzumbrunnen it seems that you managed to add a columns block to the slider (not the slide) can you please try again adding it to the slide instead. i think that should fix the issue. please get back

    Plugin Author eedee

    (@eedee)

    @chzumbrunnen we found the issue, it is “wrong” on the backend, see that alignment matrix control (9 dots) on the Slider or individual Slide blocks. If you set it to left center it will work as you expect it to work. We will release an update in the next version so our users do not get confused. thanks for your patience.

    Thread Starter chzumbrunnen

    (@chzumbrunnen)

    Thank you @eedee.
    That works.

    Thanks fpr helping out

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.