Support » Plugin: Checkout Finland for WooCommerce » Pankin valinta pakolliseksi ennen tilauksen kirjaantumista

 • Resolved jussitrival

  (@jussitrival)


  Hei,

  Jos verkkokaupasta klikkaa “Lähetä tilaus”, mutta yhtään pankkia ei ole valittuna, kauppa ilmoittaa että Maksupalveluntarjoajaa ei ole valittu, mutta tästä kirjautuu silti tilaus verkkokauppaan.

  Asiakkaamme verkkokaupassa on käynyt kahdella asiakkaalla nyt niin, että he eivät ole tajunneet klikata pankkivaihtoehtoja auki vaan ovat suoraan klikanneet “Lähetä tilaus” ja varmaan luulleet, että pankki valitaan seuraavalla sivulla.

  Näistä on kirjautunut tilaukset WooCommercen hallintaan “Odottaa maksua”-tilaan.
  Saisiko tuohon väliin jonkun tarkastuksen, että tilausta ei kirjata WooCommerceen jos pankkia ei ole valittuna?

  Samoin olen nyt käynyt itse CSS:llä aukaisemassa nuo pankkipainikkeet niin, että ne näkyvät koko ajan kassalla eivätkä vasta klikkauksen takaa. Näin ollen asiakas hahmottaa paremmin, että pankki valitaan jo kassalla. Tämä voisi olla hyvä myös muuttaa yleisesti lisäosaan.

  Ymmärrän, että hahmotus on helpompaa jos kaupassa on käytössä verkkopankkien lisäksi esim. mobiilimaksut ja luottokortit niin vaihtoehtoja tarjotaan jo enemmän ja se ohjaa asiakkaan klikkaamaan haluamaansa maksutapaa. Mutta jos käytössä on vain verkkopankkimaksut niin tuo ei olekaan enää niin selkeää jos pankkien logot eivät ole heti näkyvillä.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • Plugin Author loueranta

  (@loueranta)

  Kiitos palautteesta,

  Sinänsä tuo “Odottaa maksua”-tilassa olevan tilauksen luominen on ihan loogista, että asiakas on osoittanut halunsa tehdä tilauksen, mutta ei vain ole huomannut valita maksutapaa. Muuten näistä tilausyrityksistä ei jäisi mitään jälkeä kaupan hallintaan ja maksutapoihin liittyviä ongelmia olisi haastavampi huomata. En siis lähtisi muuttamaan tuota toimintalogiikkaa.

  Kirjaan kuitenkin meille kehitysehdotuksen siitä, että mikäli maksutapakategorioita on tarjolla vain yksi, niin se näytettäisiin automaattisesti laajennettuna, jolloin kauppoihin ei tarvitsisi tehdä CSS-muutoksia sen osalta.

  • This reply was modified 2 years ago by loueranta.
  Thread Starter jussitrival

  (@jussitrival)

  Kiitos nopeasta vastauksesta!

  Tuo kuulostaa järkevältä.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
 • The topic ‘Pankin valinta pakolliseksi ennen tilauksen kirjaantumista’ is closed to new replies.