WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Pagination Not Working on Default.php But Works on Blogstyle.php

Pagination Not Working on Default.php But Works on Blogstyle.php

  • http://www.irenewithlove.com
    I could choose which layout style I would prefer: default (magazine style layout, with limited words shown) and blogstyle (simply a blog layout). And currently showing up is blog style layout.

    When I select Blogstyle layout, the pagination shows up and works properly. But when I select default layout, the pagination disappears.

    However, I notice the both layout’s pagination code is the same.

    Code for Defaultindex.php:

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
      if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
    <div class="home-post-wrap-2">
    <span class="post-info">Posted by <span style="color: #000;"><?php the_author() ?></span> | <?php the_time('M jS, Y') ?></span>
    <h2 class="titles"><a href="<?php the_permalink() ?>" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title() ?></a></h2>
    <div style="clear: both;"></div>
    <?php $thumb = get_post_meta($post->ID, 'Thumbnail', $single = true); ?>
    <?php if($thumb !== '') { ?>
    <div class="thumbnail-div">
    <a href="<?php the_permalink() ?>" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/timthumb.php?src=<?php echo $thumb; ?>&h=98&w=98&zc=1" alt="<?php if($thumb_alt !== '') { echo $thumb_alt; } else { echo the_title(); } ?>"  style="border: none;" /></a>
    </div>
    <?php } else { echo ''; } ?>
    <?php the_content_limit(410, ""); ?>
    </div>
    
    <?php endwhile; ?>
    
    <div style="clear: both;"></div>
    
    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
    else { ?>
    
    <p class="pagination"><?php next_posts_link('« Previous Entries') ?> <?php previous_posts_link('Next Entries »') ?></p>
    <?php } ?>
    <?php else : ?>
    
    <h2 >No Results Found</h2>
    
    <p>Sorry, your search returned zero results. </p>
    
    <?php endif; ?>

    And code for blogstyle.php

    <?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
      if( $post->ID == $do_not_duplicate ) continue; update_post_caches($posts); ?>
    <div class="home-post-wrap-3">
    <h1 class="post-title"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1>
    <div class="post-info">Posted by <?php the_author() ?> in  <?php the_category(', ') ?> on  <?php the_time('m jS, Y') ?> |  <a href="#respond" title="<?php _e("Leave a comment"); ?>"><?php comments_number('no responses','one response','% responses'); ?></a></div>
    <div class="rule"></div>
    <div style="clear: both;"></div>
    <?php if (get_option('artsee_thumbnails') == 'Hide') { ?>
    <?php { echo ''; } ?>
    <?php } else { include(TEMPLATEPATH . '/includes/thumbnail.php'); } ?>
    <?php the_content(); ?>
    </div>
    <?php endwhile; ?>
    
    <div style="clear: both;"></div>
    
    <?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); }
    else { ?>
    
    <p class="pagination"><?php next_posts_link('« Previous Entries') ?> <?php previous_posts_link('Next Entries »') ?></p>
    <?php } ?>
    <?php else : ?>
    
    <h2 >No Results Found</h2>
    
    <p>Sorry, your search returned zero results. </p>
    
    <?php endif; ?>

    What I did wrong here?

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Pagination Not Working on Default.php But Works on Blogstyle.php’ is closed to new replies.