Support » Fixing WordPress » Pagination in Menu breaks after adding iframe

  • Resolved homerecords

    (@homerecords)


    I have a very strange issue with browsing the WP menu when I add an iFrame to a page and using Chrome or MS Edge browswer.

    When I add an iframe to a page (in code mode) it works fine in Firefox and in other browsrs it seems to work fine too.

    But when I leave that page to another menu item and want to return (with back or forward arrow of browser) it wont work. I will remain on the last opened page.

    If you look at the website I added an iframe to page named [test page]. PLease feel free to hav a Look. PLease dont bother about the non secure URL since its a test enviroment.

    And fyi I thought it would break due to the iframe content being on a secured page and the test installation of WP not but its not the cas because I also checked on a secured WP installation (HTTPS) and also with various themes.

    Any ideas?

    Thanks in advance.

    Ed.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Thread Starter homerecords

    (@homerecords)

    Sorry wanted to remove the initial question but there is no option so I set it to resolved.

    Reason: The problem I experienced was due to the source (website) where I wanted to embed an Iframe from. If I Embed a YouTube video there is not problem with browsing the menu.

    Thread Starter homerecords

    (@homerecords)

    For whom interested: The initial issue I had could be solved by adding sandbox attribute to the Iframe.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Pagination in Menu breaks after adding iframe’ is closed to new replies.