• Hello,

    I use standard pagination with dots.

    Starting from the 3rd page, the lightbox is not working.
    Image is opening by itself, just in browser.

    Any help?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    Hi – please link to your gallery page and I will have a look

    thanks

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    http://virtuvespaneli.lv/fotobanka/spa/

    And one more question: I loaded 5000 pics into gallery, and it is not showing .

    Just because of big number of pictures? Or its a wordpress issue?

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    I had a look at your page, but I do not see any gallery HTML being output to the page.
    I do not even see the FooGallery JS or CSS being added to the page, so it’s almost as if there is no foogallery shortcode in the page content.

    I also noticed some javascript errors in the console, which will also cause problems.

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    The gallery code is there: [foogallery id=”36819″]

    And its showing (at least for me).

    What do You mean no JS or CSS added?

    Just for info.
    I use: Autooptimise plugin, BJ Lazy Load, Cache Enabler, Regenerate Thumbnails.

    Cant this be the cause of plugins?

    UPD: I switched them off, and now the galleries are showing. But the problem with pagination lightox still here.

    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by coldrex555.
    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    please clear any caches, because when I view the page there is no gallery HTML, and there are no foogallery assets being included in the page either

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    I cleared. Check please once again.

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    Any news?

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    sorry my reply was on the wrong thread

    • This reply was modified 3 years, 9 months ago by bradvin.
    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    Thanks. This helped. But it still doesnt react for huge galleries of 5000 pcs, even though I set to 50 pics per page.

    Plugin Author bradvin

    (@bradvin)

    I am sorry but I still do not see a gallery on that page, and when I inspect the page content there is no HTML output from the gallery. There are also no FooGallery JS and CSS files included in the page. Are you using a page builder at all? Can you test the page incognito to see what I am seeing please. It might show differently to you if you are logged in

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    I can give You access to a site to check. How do I do this privately ? )

    Thread Starter coldrex555

    (@coldrex555)

    When You will add just the simple page1/page2/page3 pagination to galleries?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Pagination bug’ is closed to new replies.