Support » Plugin: ExactMetrics - Google Analytics Dashboard for WordPress (Website Stats Plugin) » pagespeedsample missing in code since update

  • Resolved Ralf R.

    (@ralfreymann)


    Since Update to version 5.0 of plugin, pagespeed in Analytics only got few samples (1%). In plugin I choosed 100% of pages to send pagespeed (parameter pagespeedsample). I searched the code and plugin seems not longer include the pagespeedsample parameter, even if choosen in dashboard. Can you please check this?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Was fixed few minutes ago, in the 5.0.0.1 release.

    Thanks for the feedback!

    Thread Starter Ralf R.

    (@ralfreymann)

    Thanks for your fast response and fix. It works πŸ™‚

    Thread Starter Ralf R.

    (@ralfreymann)

    One question for showing pagespeed in dashboard: now its shown like this:

    Page Load Time
    00:00:03

    Page Load time bigger than 60 seconds it think dont exists. More intresting would be a more detailed value for example: 2,6 seconds (instead of showing 3). For ranking i think it makes a different, if pagespeed is 2,6 or 3,4 seconds (now both shown as 3).

    Best regards…

    • This reply was modified 5 years, 1 month ago by Ralf R..
    Thread Starter Ralf R.

    (@ralfreymann)

    I did notice that you changed showing pagespeed in seconds πŸ™‚ Thanks a lot, I made a small donation via Paypal for your great support.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘pagespeedsample missing in code since update’ is closed to new replies.