Support » Themes and Templates » Pages not validating – looks like hell in IE

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Nothing ever looks right for IE unless you spend countless hours trying to get it to work, or you only design for IE and not for standards or other browsers. Welcome to the IE Haters Club. Admission is $5, free beer.

    Its something to do with the character right after ‘Previous’

    just delete that and put & # 187 (with no spaces in between) and save it.

    that should solve the problem.

    please just dont blame IE, with your eyes closed… 🙂

    Thanks for the suggestion Sadish, what would be the opposite of that for the next? Previous was >> so next would be <<

    Also, it still looks diabolical in IE is there an “ie online fixer” or something that will tell me what I need to do to get it working in IE?

    EDIT: I fixed the newer/previous posts thing.

    Fixing that one error has given me even more errors, all my tags seem correct but the validator says othewise.

    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fsekhu.net%2Fwp%2Fpage%2F1%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=%28detect+automatically%29&ss=1&No200=1&verbose=1

    Please advise, or somehow I can check what’s wrong?

    Thanks

    from a brief look, it looks like you might have 1 too many </div>s. Try removing one right before you footer…

    removing those divs added 4 more errors, replacing the divs back brought it back to 8 – I can’t tell whether having more errors means it’s better xhtml and therefore showing other errors, or if having more divs is fixing the errors! 🙁

    try commenting to the side of your closing </div>s to really get a good idea of what each one is closing and to find if you have any extra. Then you will truly know how many real errors you have…

    I added one extra div within one of the files, did a revalidate and it comes out Xhtml 1.0 compliant – it passed all of them except for Frameset – but I suppose that isn’t relevant to my site?

    /sniff

    you have no idea how it makes me feel….

    It all looks ok now cheers

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Pages not validating – looks like hell in IE’ is closed to new replies.