Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Pages not displaying – various messages

[Resolved] Pages not displaying – various messages

  • Hi folks,
    After over 2 years without problems, my site suddenly isn’t displaying pages other than the homepage.
    Messages when pages are clicked on include :
    “Not Found. Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.”
    “Oops! This link appears to be broken.”
    The above two examples include the header and side bars.
    “des/js/thickbox/thickbox.js?ver=3.1-20110528′> “
    The above example is on a plain white page with no site structure around it.
    When I am in dashboard, the number of pages and posts are still indicated, but I can’t access or see them.
    Any ideas please ? Thank you (am not a techie or coder).

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    Thank you esmi,
    Yes, it was one of my plugins – one that had not been updated by the author for 2 years. Resolved, thanks.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Pages not displaying – various messages’ is closed to new replies.