Support » Plugin: WP Hide & Security Enhancer » Pages break after setting admin-login

  • Resolved sounds

    (@sounds)


    Hi,

    After changing the admin-login I can’t access any page.

    I renamed the plugin to disable it then followed these steps.

    Then cleared cache with W3 Total Cache.
    Enabled the plugin again but pages still broke.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    Hi,
    Sorry for the issue, something went wrong.
    Do you use another plugin which does the same as changeling the default login? If so, this might conflict.
    What server type you run?
    Can you try to disable the cache plugin and see if fix the issue?
    Ensure you clear your browser cache.

    Thanks

    sounds

    (@sounds)

    Hi

    No I don’t have any other plugins that change those urls.
    I have White Label CMS and Loginizer also.
    Only installed W3 Total Cache to see if it might help with this.

    I can set a new login.php url fine, but changing admin-login messes things up.

    Plugin Author tdgu

    (@tdgu)

    Hi,
    This might be related to a conflict with another plugin, can you temporary disable one by one? Try the “White Label CMS” in particular as this might be the cause.
    Can you check with the browser console what type of errors the server return for the assets? (e.g. not found)

    If still can’t figure out, please consider to contact us directly and we’ll help further.

    Thanks

    sounds

    (@sounds)

    Thanks I’ll look into it further.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Pages break after setting admin-login’ is closed to new replies.