Support » Plugin: Nested Pages » Pages are MIA after update

  • Just updated on 4 sites I manage. All 4, the nested page is blank. It has it has the “Add new, Add multiple, and Add link” buttons but that’s it. Default pages is fine.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Same issue here. Also, permalinks seem to have been effected too. URLs with identical page slugs but different hierarchy seem to have been jumbled and are pointing to incorrect pages now.

    for example
    /books/adventure
    /movies/adventure

    clicking a link in the menu for adventure books now sends you to the page for adventure movies. the URL still says books but the page is the movies one.

    • This reply was modified 2 years, 7 months ago by  Sean Dempsey.
    • This reply was modified 2 years, 7 months ago by  Sean Dempsey.

    There seems to be a new JavaScript error on the Pages page which might prevent it from loading correctly.

    nestpages.min.js; Line 2, Column 15208
    “Uncaught TypeError: Cannot read property ‘substring’ of undefined(…)”

    Looks to be inside a “setPostType()” function.

    Same issue here; no pages are appearing.

    ciao
    mi aggiungo a jealbr75, ovviamente disabilitato per non rischiare problemi come Sean Dempsey

    spero si risolva perchè mi ero affezionato

    Me too. Have had to go back to v 1.6.3.2 to get it working again (thankfully).

    Exactly the same issue as Sean Dempsey describes; downgrading to 1.6.3.2 unfortunately had no effect.

    Anche per me stessa cosa…speriamo di risolvere il problema presto.
    Same issue….temporily disabled.

    RISOLTO CON ULTIMO UPDATES…THANKS

    I also have the same problem as @seanseansean, hierarchical pages that have the same slug are redirecting to the last page/post with that particular slug

    eg.

    /page1/slug
    /page2/slug
    /page3/slug

    If you go to /page1/slug or /page2/slug, they show /page3/slug but the url is showing correctly

    Seeing the same issue as reported by Sean Dempsey (above). Disabling the plug-in resolved the issue.

    Same problem here.
    Even in similar links.
    /slug1/endofslug
    /slug1/endofslus

    • This reply was modified 2 years, 6 months ago by  Isu.

    This has been fixed with another update. See permalink thread I started for details. I think the permalink issues noted in this thread were missed because they were not part of the original topic / issue.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Pages are MIA after update’ is closed to new replies.