WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Meteor Slides » [Resolved] Paged buttond sometimes not showing up

[Resolved] Paged buttond sometimes not showing up

  • Hi,
    we are using this wonderful plugin quite often on our site http://medien-mittweida.de/. When embedding a new slideshow sometimes the paged buttons just won’t show below the new slide.
    It is an intermittent failure and I was not able to reproduce it on purpose, which means I know only a little about this error.
    First I thought it would be caused by numbers in slideshow slugs but again it worked when I tried to use numbers for testing. My workaround is to change the slug.
    In fact I have no idea why this happens…
    Does someone know how to solve this?
    I’m using WordPress 3.4.2 and Meteor Slide 1.5
    Thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/meteor-slides/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Josh Leuze

    @jleuze

    Hi, I think this is some kind of theme conflict. When you hover over the slideshow nav buttons, the button images move rather than switching right to the hover states. That wouldn’t directly cause them to not show up, but it could indicate other problems.

    You can fix this issue with the moving buttons by adding this to your theme’s stylesheet:

    .meteor-nav a,
    .meteor-buttons a {
    	transition: all 0 ease 0 !important;
    	-moz-transition: all 0 ease 0 !important;
    	-webkit-transition: all 0 ease 0 !important;
    	-o-transition: all 0 ease 0 !important;
    }

    The next time the pager buttons are missing, I would check to see if they are there in the source, if they aren’t being loaded at all, or just are being hidden by CSS.

    Thank you very much!

    (As far as I know you need to add “s” to the CSS…

    .meteor-nav a,
    .meteor-buttons a {
    	transition: all 0s ease 0s !important;
    	-moz-transition: all 0s ease 0s !important;
    	-webkit-transition: all 0s ease 0s !important;
    	-o-transition: all 0s ease 0s !important;
    }

    )

    Plugin Author Josh Leuze

    @jleuze

    You’re welcome!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Paged buttond sometimes not showing up’ is closed to new replies.
Skip to toolbar