Support » Plugins and Hacks » Page Builder by SiteOrigin » [Resolved] Pagebuilder breaks media selector

[Resolved] Pagebuilder breaks media selector

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hi Greg,

    Would you please have a look at this issue for me πŸ™‚

    Thx m8!

    Plugin Author Greg Priday


    I’ve just managed to recreate this issue on my side. For me it comes up as TypeError: handleObj.handler.apply is not a function in Firefox. I’ll put on my debugger hat and try fix this in the next update of Page Builder.

    I like to push updates early in the week, so I’ll try get this sorted soon.

    Hi Greg, thx for looking into this πŸ™‚ I hope you can sort it out for the next update πŸ™‚


    Plugin Author Greg Priday


    Could you send me a quick screencast of the issue? I think the issue I found is slightly different to the one you’re getting.


    Just record all the steps you follow and when the error comes up. That would be a massive help.

    Hi Greg, here you go: http://www.screenr.com/eNxH

    I shall explain what you see here:

    Upon selecting my image for the advanced custom field, usually it immediately shows the image you selected, thus there is some sort of javascript that intiates a refresh of that image field. This breaks with the error: c.handler.apply is not a function, as you can see in the video. The image will only show after you click Publish.

    This is also when you edit or delete existing image fields. Upon deleting an image, the image will not be visibly deleted until you click publish. Only after you clicked publish, you are able to select a new image for that specific field.

    Plugin Author Greg Priday


    Thanks for the very detailed report Marcoevich. I’ve just managed to fix the issue. I’m busy preparing the update along with a few other updates from the last couple weeks. It should be available in the next 24 hours.

    Ah nice Greg, that is very good to hear! I can’t wait to test it for you πŸ™‚

    You nailed that bug m8! This issue is completely fixed, and the performance of my admin panel just got a lot faster too! I owe you a lot m8! Thx! πŸ˜€

    Plugin Author Greg Priday


    I did make a couple changes to make the whole interface a little more nippy. Glad you noticed them πŸ˜‰

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘[Resolved] Pagebuilder breaks media selector’ is closed to new replies.
Skip to toolbar