WordPress.org

Forums

Page Template for Blog Listing not showing (2 posts)

  1. andystaple
    Member
    Posted 3 years ago #

    I have a bit of an odd issue that I've never run into before while working on themes.

    I am currently creating a new theme for my website. Its a custom theme, based on the zurb foundation responsive framework.

    On my current live theme, and the new theme I have a Home.php File that I use for the homepage, and a blog.php Page Template that shows the latest posts as the index.php file would. This is where it gets a bit odd for me. In my current(old) theme, this works perfectly fine, but in my new theme, the Blog.php Page template only shows the Page name ("Blog") and isn't acting as if it is a page template.

    Here is the Blog.php Page Template:

    <?php
    /*
    Template Name: Blog
    */
    
    // Which page of the blog are we on?
    $paged = get_query_var('paged');
    query_posts('cat=-0&paged='.$paged);
    
    // make posts print only the first part with a link to rest of the post.
    global $more;
    $more = 0;
    
    //load index to show blog
    load_template(TEMPLATEPATH . '/index.php');
    ?>

    I believe I got this on the forums a few years ago, and today have tried a few other similar alternatives but nothing seems to be working.

    The page having the issue is here: http://dev6.staplewebdesign.com/blog/

  2. Ben Dunkle
    Member
    Posted 3 years ago #

    What's on the index.php page? Maybe it's calling the header twice? Hard to say without looking at the code.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic