WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Page & Post Admin Issue Since 3.5 Update

[Resolved] Page & Post Admin Issue Since 3.5 Update

  • Hi, since I updated to the newest version of WordPress, I am unable to create new, or edit existing posts and pages. The editing options panel has completely disappeared, the tabs are unresponsive, and the content itself in existing pages and posts does not show up at all in the admin panel. The website is lauriebstyle.com

    Thanks in advance.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I have also now deactivated all my plugins, cleared my cache, and still nothing. I also now noticed that the media button is also unresponsive if I try to upload new media. I am using the Lifestyle child theme within the Genesis Framework by Studiopress.

    Have you contacted them? I bet they’ve released an update.

    Does everything work if you switch to the 2012 theme?

    Sorry, I also tried activating the Twenty Twelve theme while all plugins were deactivated and still nothing.

    Contacted who? WordPress? Isn’t that what this forum does?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    I’m sorry but as you are using a commercial theme, you need to seek support from the theme’s vendors.
    http://www.studiopress.com/support

    The wordpress.org support forums are meant for the core application, themes and plugins that are distributed on wordpress.org.

    Thank you @esmi, but as I mentioned I activated the Twenty Twelve Theme w/ all plugins deactviated and still no luck fixing the issue. Do you still think it may be a problem with the studiopress theme?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Quite possibly, yes.

    Hmm, ok. Is there anyway to be certain? If I deactivated the studiopress theme, activated twenty twelve, deactivated all plugins, and still have the issue, what leads you to believe it is still a theme issue? Sorry, I just feel like a dog chasing my tail here and have time sensitive updates that need my attention.

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Hi, yes I reviewed and tried all that. For the time being, I just reverted to my last back up and everything is fine. I’ll try the new update again after the new year, hopefully all the bugs are worked out by then. Thanks for all your help.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] Page & Post Admin Issue Since 3.5 Update’ is closed to new replies.
Skip to toolbar