Support » Plugins and Hacks » WooCommerce » [Resolved] "Page not found" and theme corrupted

[Resolved] "Page not found" and theme corrupted

  • I have installed wordpress multisite, one main site and one sub site.
    I have installed woocommerce and activated it in the subsite.

    The following effects occur:
    – pages at the front end become corrupted in the main site and in the subsite
    – admin pages are not found in both sites.

    Searching on the internet, I saw a problem with cookies http://docs.woothemes.com/document/jquery-cookie-fails-to-load/
    I used the workaround without effect, but when I delete the wc-cookie I am able to get one (and only one) admin page.

    A single installation of wordpress with woocommerce on the same server, is working as it should.

    Any one an idea how to solve this?



Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • I have tried to install the plugin again in a clean (no other plugins) multisite install of wordpress.

    I get notices in the dashboard of the subsite where i try to activate the plugin. The notice is:
    “Notice: Trying to get property of non-object in /wp-content/plugins/woocommerce/classes/class-wc-cache-helper.php on line 44”

    I am not sure whether this is related to the above mentioned problem.

    Still looking for a solution.

    According to my provider it was a combination of the cookie problem en mod_rewrite. They have fixed it for me, and now it’s working perfectly.

    Case closed 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] "Page not found" and theme corrupted’ is closed to new replies.
Skip to toolbar