WordPress.org

Forums

Page Navi not working with 2.8.1, Mysql 5.1.34 & PHP 5.2.9 (16 posts)

  1. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    Im try to use wordpress 2.8.1 on my rootserver. i use wordpress since several years on a webhosting with no problems

    My completly standard rootserver uses:
    MySQL: Server version: 5.1.34-0.dotdeb.0 (Debian)
    PHP: 5.2.9-0.dotdeb.1 with Suhosin-Patch 0.9.7
    mod_rewrite on

    the page navi on a complete new wordpress installation without any plugins IS NOT WORKING.

    i set the count to 3, ive 5 test posts on my blog. there is no pagenavi. wordpress 2.8.1 shows no errors in debug mode.

    its just not working. page navi is invisible.

  2. What the heck is a "Page Navi"? Could you be more clear?

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 years ago #

    Site url?

    What theme are you using? What template tags are you using to generate the Next/Previous links (assuming that's what you're talking about)? FWIW, the Next/Previous navigation works just fine on all of my 2.8 installs/sites.

  4. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 6 years ago #

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 years ago #

    a complete new wordpress installation without any plugins

    I assumed that "pagenavi" was just a k3wl way of say "page navigation". And given that there's 5 posts with settings/reading apparently set to 3, this meant next/previous links.

    As it is, we may never know.....

  6. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 6 years ago #

    you're right esmi, i missed that point. maybe Otto42 scared mbenson off ... we wuv otto :-)

  7. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    i dont mean the plugin. the standard page navigation at the bottom of the posts-site. "forward previous..."

    in that case also the lester chan plugin is not working

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 6 years ago #

    As I said, I've not had any problems with next_posts_link() or previous_posts_link() on any of my 2.8.1 sites.

  9. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 6 years ago #

    site URL?

  10. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://www.benm.at

    its not working with arthemia theme and also not working with NO plugins activated and the standard wp theme

  11. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://www.benm.at/zzz/info.php

    the webserver runs on a virtual host.

    i migrated recently to this new server.

    i installed wordpress completely new. after that i imported the old main database (wp_posts, wp_users etc...)

    but as i said, the wordpress posts navigation (also the lesterchan plugin) is not working on a completely "naked", new wordpress installation without any themes and plugins.

  12. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    huhu :(

  13. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    http://www.benm.at/test/

    "previous" and "last" are not showing up.

    there is absolutely NO ERROR showing up in debug mod. its just not working.

    i really hope some wordpress.org staff could check that cause im using the newest version of mysql php including the newest STANDARD apache

  14. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    nutzloses forum hier oder was?

  15. mbensen
    Member
    Posted 6 years ago #

    php_value mysql.trace_mode "0" into the htaccess

    is the answer.

  16. Luca75
    Member
    Posted 5 years ago #

    php_value mysql.trace_mode "0" into the htaccess

    is the answer.

    Sorry? I have the same problem, but did not understand your reply.
    Can you, please, explain it?

    Luca

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic