Support » Installing WordPress » Page loads only without www. (All Versions)

  • Hey,

    Im having some major problems with the install of wordpress. I have several wordpress sites, but have never had this problem before and havent been able to fix it for days. After installing my page and loading my created theme page will not loading with www. in front. The site is ninerscentral.com so you can check it out. Ive tried new and old versions of wordpress and the design is the same as some of my other wordpress sites and they are working fine. I also dont even have any plugins activated, as this is a brand new site.

    Any help would be great, have had the problem for several days now. Thanks
    Grant

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I am having the same problem. Going for a long time though.

    If i set the blogadress in settings i can choose to go with or without www.

    But i can’t get both. Have no idea where to search for solutions. The provider says everything looks fine, i went through a ton of settings.

    Even tried *.site.com which works for loading, but then i can’t make new posts. WP then assumes it should load from http://*.site.com which of course does not exist.

    did you check your server’s DNS settings?

    Hey,

    Still having the problem. I’ve checked DNS settings, had same results as JimmyT, and have tried several reinstalls. Anymore help?

    Thanks

    Same problem here with my domain http://www.saunaabc.com. The webpage works only without “www.”
    I checked that the DNS settings are correct and other domain with the same name servers are also working fine.
    The weird thing is that it worked fine with and without www. for a few days, but now it not working any more. I haven’t changed anything on my blog during this time
    I anyone knows a solution then please let us know.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Page loads only without www. (All Versions)’ is closed to new replies.