Support » Plugin: Coming Soon & Maintenance Mode Page » Page Loads, But Images Do Not.

  • Resolved wildtoddman

    (@wildtoddman)


    The page will load properly, but the background images will not.

    They are custom images made to the 1920×1080 dimensions.

    I have tried turning the settings on and off, I have reset the settings and even uninstalled and reinstalled the plug-in.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • As a note, I have tried this on Chrome, Opera, Firefox, Edge and Chrome for Android all with the same results.

    Plugin Support Alexandru Tapuleasa

    (@talextech)

    Hi,

    It looks like there is some issue with the JavaScript files needed by Nifty.
    Can you try disabling any optimization plugins you have and see if that fixes it? If it does let us know if you have any others besides Autoptimize so we can check on our end as well.

    I did as requested and turned off the JS optimization, then I deactivated Autoptimize completely.

    I also deactivated Loco Translate.

    I disabled Nifty and then re-enabled. Now all I get is a series of dots.

    I also deactivated a plugin called Redirection.

    Still all I get are those dots.

    I deactivated ALL plugins before I got it to work. And then started putting them back one by one.

    When the plugin NextGEN Gallery by: Imagely, Version 3.2.23 is active, then Nifty does NOT work.

    I re-activated all other plugins and the site is working.

    Plugin Support Alexandru Tapuleasa

    (@talextech)

    Hi,

    OK, great! It’s good you tracked down the conflict. We will look into it as well and if we can do anything about it we’ll release an update 🙂

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Page Loads, But Images Do Not.’ is closed to new replies.