WordPress.org

Forums

Page loading errors (4 posts)

  1. Navinn
    Member
    Posted 10 months ago #

    Good morning,

    My website http://www.rhinopiping.com often fail to open a page, it will succeed if I try just reloading. The issue is not located on a specific page, but seems to appear sometimes anywhere. Below is an example of the errors I get, would you have any idea of why?

    Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: strpos(): Empty delimiter in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php on line 623 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/plugin.php:623) in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-includes/pluggable.php on line 1121

    [Moderator Note: Please post log files between backticks or use the code button.]

  2. Navinn
    Member
    Posted 10 months ago #

    Another example of error while loading:

    Warning: require_once(/flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/admin/pages/ninja-forms/tabs/form-settings/form-settings.php): failed to open stream: Input/output error in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-content/plugins/ninja-forms/ninja-forms.php on line 182 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-content/plugins/ninja-forms/includes/admin/pages/ninja-forms/tabs/form-settings/form-settings.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /flex/domain/rhinopiping.com/site/www/wp_test/wp-content/plugins/ninja-forms/ninja-forms.php on line 182

  3. The Grey Parrots
    Member
    Posted 10 months ago #

    Now your site is opening fine. From the first part of the error it seems that its coming from a plugin.

  4. Navinn
    Member
    Posted 10 months ago #

    Well most time it works, I would say I get an error once per 20 page loaded. As as you see from my error messages, there are several different ones.
    Unfortunately I'm a total noob as a webmaster, so it's hard to figure out which plugin is in cause.

    The second error I posted suggested "Ninja forms", but I don't think it would be the plugin itself but an incompatibility with another one.

    Or It may be an acces right issue maybe?

Reply

You must log in to post.

About this Topic