Support » Fixing WordPress » Page links in navigation don't work

  • Resolved heycats

    (@heycats)


    I have set up a new site and I’m using the IP address for development since we want to build the site first before we transfer the domain name from the old site. My problem is that I’ve created several pages and when I try to visit the page from the navigation structure I get the “Not Found” error. Here is the IP address of the beta site:

    http://66.193.47.57/

    I’ve installed all the WP code in the root directory.

    Any ideas why these links don’t work? Any help would be greatly appreciated! Thanks in advance.

    Carol

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    What happens if you use the default permalink structure?

    It works just fine. What’s up with that? I don’t want to use that when we go live. But it’s fine for development. Thanks! At least I can proceed.

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Was the root .htaccess file updated correctly?

    Well, I didn’t make any changes to the file. I installed the site using scripts provided by the host. Here it is:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase //
    RewriteRule ^index\.php$ – [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>

    # END WordPress

    Is something missing here? Thanks!

    esmi

    (@esmi)

    Forum Moderator

    Check with your hosts that mod_rewrite is running on your server.

    Okay, I got it fixed – thanks for pointing me in the right direction!! The scripts installed the .htaccess file as .htaccess.ss. So I just renamed it correctly and all works great. Doh!

    i had the same problem

    put your permalinks settings on standard

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Page links in navigation don't work’ is closed to new replies.